Over ons
  • Alex Noteboom

    Alex Noteboom

Alex Noteboom is opgegroeid met osteopathie. Zijn ouders hebben beiden fysiotherapie gestudeerd waarna zijn vader verder studeerde tot osteopaat. Hoewel zijn ouders in de gezondheidszorg werken koos Alex destijds om na de middelbare school naar het IVA Driebergen te gaan, een managementopleiding met accent op auto’s. Nadat hij afstudeerde en in de autobranche werkte, kwam hij er al snel achter dat dit niet de branche was die hem gelukkig maakte en dat hij toch zijn ouders wilde volgen in de gezondheidszorg. Zo maakte hij de switch van zijn leven door in België fulltime osteopathie te gaan studeren. Hij studeerde af in 2016 met een onderzoek naar het effect van osteopatische behandelingen op een Thoracic Outlet Syndrome. Hierna is Alex meteen gaan werken als osteopaat en begonnen met een post graduate opleiding: osteopathie bij kinderen. 

Alex vindt osteopathie zo interessant, omdat van  jong tot oud geholpen kan worden met zeer uiteenlopende klachten. Waar voor de klassieke geneeswijzen klachten soms onbegrepen blijven kan met osteopathie een zeer goed resultaat geboekt worden. 

Alex Noteboom is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Oirschot Spoordonkseweg 11 | tel: 0499-57 77 75 Boxtel Liduinahof 35 | tel: 0411-68 97 14 Hilvarenbeek Groot Loo 3b | tel: 0499-57 77 75 © 2017