Voor Wie
 • Baby's

  Baby's

 • Kinderen

  Kinderen

 • Volwassenen

  Volwassenen

 • Sporters

  Sporters

 • Zwangeren

  Zwangeren

Osteopathie bij baby's

Osteopathie kan een goede en veilige bijdrage leveren aan de gezondheid van uw baby. Baby's zijn geen klein volwassene en vragen daarom speciale aandacht in zowel de geneeskunde als de osteopathie. Lees meer »

Osteopathie bij kinderen

Kinderen zijn zowel fysiek als mentaal volop in ontwikkeling. Ze groeien, de spraak en motoriek ontwikkelen zich en als persoon vormen zij zich meer en meer. Elke ontwikkelingsfase vraagt een aparte benadering en heeft zijn eigen kenmerken en kinderziekten. Als er een probleem optreedt in een van de ontwikkelingsfasen heeft dit gevolgen voor de totale ontwikkeling van een kind. Osteopathie kan een duidelijke bijdrage leveren aan de gezondheid van uw kind. Lees meer »

Osteopathie bij volwassene

Rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, whiplash, slechte darmwerking of buikpijn. Veel mensen leven met klachten die niet gemakkelijk te behandelen zijn. In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden, maar die de oorzaak niet wegnemen en waardoor de klacht steeds terugkomt. In zo’n geval kunt u een osteopaat raadplegen. Lees meer »

Osteopathie bij zwangeren

De osteopathische zorg bij de zwangere vrouw richt zich op het totale lichaam waarbij de klachten op een natuurlijke manier behandeld worden, zonder het kind in gevaar te brengen. Consultaties gebeuren al dan niet in samenspraak met de verloskundigen. Osteopathie is er juist primair op gericht om het lichaam weer in balans te brengen. Hoe beter de moeder het vergaat des te beter is het voor het kind, voor nu en later. Lees meer »

Osteopathie bij sporters

Osteopathie is een uitermate geschikte manier om (terugkerende) blessures te behandelen. Omdat de osteopathie op andere vlakken zoekt naar de oorzaak van blessures dan b.v. een fysiotherapeut of manueel therapeut, kan dit een hele goede aanvulling zijn op weg naar herstel. Lees meer»

Oirschot Spoordonkseweg 11 | tel: 0499-57 77 75 Boxtel Liduinahof 35 | tel: 0411-68 97 14 Hilvarenbeek Groot Loo 3b | tel: 0499-57 77 75 © 2017